Ana Sayfa  |  Site Haritası    
Özkan Merve Tekstil
HAKKIMIZDA
Özkan Merve Tekstil
Mertül Tekstil
Papion&Kelebek
Hedefimiz
Kalite Politikamız
Videolar
 
Özkan Merve Tekstil

   1980 yılında Lalelide kurulmuş bir pazarlama şirketidir. Firmamız yıllar içinde yönelmiş olduğu doğru hedeflerle, Ev tekstil sektöründe kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Uzman kadro sayısını artırarak teknolojik büyümeyi yakından takip eden yatırımları ile Mertül Tekstil de üretimi yapılan jakar örme tül, brode tül, gipür, aplik tül ve dokuma ürünlerinin pazarlamasında önemli bir rol almıştır. Şirketimizin ayrıca Üsküdar'da perakende  satış yapan bir mağaza ve Bayrampaşa'da deposu bulunmaktadır. Ev tekstili ürünlerimizin önemli bir kısmını ihraç eden firmamız, toplamda 55 personeli ile hizmetine devam etmektedir.

   Şuan için İhraç edilen ülkeler arasında Almanya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, İran, İsrail, İtalya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Dubai, Makedonya, Mısır, Polonya, Romanya, Moldovya, Sırbistan, Slovak Cumhuriyeti,  Slovenya, Yunanistan ve Rusya olmakla beraber dünyanın dört bir yanına tanıtım ve ihracat çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Her yıl düzenlenen ve Ev Tekstil Piyasasının yurt dışı katılımları ile renk bulan  İstanbul CNR Fuar Merkezinde Mayıs ayında Ev Tekstil fuarı  ve Almaya Frankfurt  da Ocak ayında  düzenlenen  Heimtextile fuarlarına katılım büyük bir titizlik ve özveri ile yapılmaktadır.1998 yılında Rusya’nın başkenti Moskova'da kurulan Mertekstil, Dış ticaret ve Rusya Piyasasında söz sahibi olmak, markalaşmak ve tanıtım adına gelecekteki hedeflerimize ulaşmak için atılan büyük adımlardan biridir.

   Tanınmış 4 markayı  ( ÖZKAN&MERVE-PAPİON-PAPİON KELEBEK-MELİSA ) bünyesinde bulunduran   Özkan Merve Tekstil her geçen gün ürün yelpazesini çeşitlendirmekte olup, kaliteden ödün vermeden  orta ve uzun vadeli pazarlama politikaları ile Ev Tekstil Sektöründe ön plana çıkmaktadır.

   Özkan&Merve  –  Markası Özkan Merve Tekstilin Tescilli Markasıdır.

© 2009 Özkan & Merve. Tüm hakları saklıdır. Web tasarım Grimor